Trillingsarm heiwerk

Trillingsarm heiwerk staan wij bekend om, omdat er geheid wordt in de buis en niet er bovenop.Het heien van stalen buispalen is vrijwel trillingsarm, doormiddel van elektrisch lassen worden de buizen aan elkaar verbonden.

Doordat de machine vrij klein van afmeting is, wordt er op de werkplek weinig schade gemaakt, zodat wij ook binnen moeiteloos kunnen heien.

Trillingsarm heien op alle locatiestrillingsarm heiwerk

Wij kunnen dus met deze heimachine overal komen, maar mocht het niet zo zijn dan kan de machine ook met een kraan over een gebouw gezet worden. De lengte van de heipalen die wij heien is in feite onbeperkt.

Wij kunnen dus buispalen aanbrengen tot op grote diepte. Door de buispalen met een goede sondering recht op de draagkrachtige bodemlaag neer te zetten, wordt het maximale draagvermogen bereikt.

Met deze nieuwe machine kunnen wij nog sneller en efficiënter werken dan voorheen, zodat wij kunnen stellen dat wij voor een zeer scherpe prijs kunnen heien. Wij heien stalen buispalen met beton.

Meer weten over trillingsarm heiwerk?

Wilt u meer weten over het heien en daarbij zo weinig mogelijk trillingen veroorzaken? En hoe we dat bij u kunnen uitvoeren? Mail of bel ons  dan gerust en geheel vrijblijvend en we vertellen u uiteraard graag meer!

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan.